El Teatre de Blanes s'ha proposat celebrar amb el seu públic la festa cultural per excel·lència que és Sant Jordi amb una promoció que serà vàlida únicament i exclusivament durant demà. Es tracta que els espectadors que comprin la seva entrada anticipada per a l'espectacle Sing Song Swing que s'ofereix aquest divendres en rebran una altra de franc, amb una promoció del 2 x 1.

Aquesta és la primera vegada que s'ofereix aquesta campanya promocional des que es va posar en marxa el projecte del Teatre de la Costa Brava Sud, que integra els equipaments de Blanes i Lloret. Els espectadors que vulguin comprar entrades anticipades durant la Diada de Sant Jordi ho podran fer de dues maneres: a la seu de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament, a Casa Saladrigas; i a la Taquilla del Teatre de Blanes

El musical Sing Song Swing s'ha programat al Teatre de Blanes aquest divendres 25 d'abril a les deu del a nit. L'espectacle és una producció d'Els Pirates Teatre, i està dirigit per Adrià Aubet i protagonitzat per cinc actors i actrius: Laura Aubert, Ariadna Cabiró, Núria Cuyàs, Ricard Farré i Lluna Pindado. Com diu el títol, hi ha molt de sing, song i swing.