El Teatre de Blanes va allotjar dimecres al vespre un espectacle que ha esdevingut un referent al municipi entre els alumnes que assisteixen a les classes per a adults per aprendre o perfeccionar el català. Es tracta de l'espectacle multimèdia que, sota el títol "Escoltem les Llengües del Món. Les Llengües que es parlen a Blanes", significa tota una representació viva de la gran diversitat de llengües maternes que es parlen a Blanes.

Aquest ha estat el desè any consecutiu que s'ha celebrat l'esdeveniment que organitza l'Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística. Enguany l'espectacle es va dedicar a la poesia amb motiu del centenari del naixement del poeta Joan Vinyoli, i dels 25 anys del CNL.

L'acte va consistir en la lectura de poemes llegits en una vintena de llengües diferents, ambientats amb la projecció d'imatges i l'acompanyament de música de cada país. Puntualment, també va haver-hi interpretacions musicals en viu i en directe dalt l'escenari.

Entre les llengües, n'hi va haver d'africanes, com el bambara, el fula i el mandinga. També n'hi va haver d'ameríndies, com el guaraní, les asiàtiques hindi i xinès, i les europees: francès, alemany, gallec, neerlandès, castellà i català, a banda del rus, romanès, el basc i l'àrab.