El Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament de Blanes, conjuntament amb el Consell Comarcal de la Selva, la Deixalleria Municipal i l'empresa de neteja Nora han organitzat una campanya mediambiental que es farà del 2 al 6 de juny, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient del 5 de juny. L'objectiu és promoure l'ús de la deixalleria municipal i, en especial, el Servei de Reutilització de Material.

Des que es va posar en marxa, es dipositen a la deixalleria objectes que poden ser aprofitats per altres persones, que poden donar-los un nou ús. Es tracta de joguines, llibres, mobles, bicicletes i altres tipus de material prèviament seleccionat pels operaris de la deixalleria, que el deixen en un magatzem i que es dóna de franc.

Perquè el servei de reutilització pugui ser conegut per molts més usuaris, la setmana vinent es posarà en marxa un punt informatiu al centre de Blanes que inclourà una exposició amb diversos tipus d'objectes que hi han estat dipositats. Coincidint amb els dos últims dies de la setmana vinent, el punt informatiu es reforçarà amb la instal·lació d'una Deixalleria Mòbil.