Lloret Turisme, entitat de promoció de la localitat, ofereix descomptes als turistes, principalment francesos, que arriben a Girona o Figueres amb TAV i ?lloguen un vehicle per desplaçar-se per la província de Girona. En concret, l'entitat els regala una Lloret Card que ofereix descomptes en establiments del municipi així com entrades gratuïtes al Museu Obert de Lloret (MOLL).

La iniciativa és fruit d'un acord amb l'empresa de lloguer de cotxes Avis i Budget, companyia col·laboradora de Voyages.SNFG, va informar el consistori. Aquest últim és el principal operador i portal turístic a França i responsable de la majoria de bitllets del tren d'alta velocitat que enllacen Girona i Figueres amb les ciutats de Tolosa, Montpeller, Lió i París.

D'aquesta manera, des de mitjan juny i fins a finals de juliol, els clients que arribin amb TAV des de França i s'adrecin a les oficines de lloguer de cotxes a Girona i Figueres per recollir el seu vehicle, se'ls ofereix un díptic promocional que obsequia amb la Lloret Card que s'entrega a les oficines de turisme de la ciutat i ofereix descomptes a museus, botigues i restaurants. La promoció inclou també un descompte de fins al 30% per a tres acompanyants.

El regidor de Turisme, Jordi Orobitg, va explicar que "el mercat francès és prioritari" i un "dels nostres objectius per a aquest any era donar a conèixer l'oferta de Lloret com a destinació de platja urbana entre el públic usuari d'aquestes noves rutes del TGV". El francès és el principal mercat estranger de Lloret amb 203.457 visitants el 2013, un 20% del total de viatgers estrangers que rep Lloret.