Una nena de 12 anys es troba a l'UCI pediàtrica de l'Hospital Josep Trueta de Girona després que ahir al matí va estar apunt d'ofegar-se mentre jugava en una de les piscines al parc aquàtic Water World de Lloret de Mar.

La menor es trobava jugant quan passaven pocs minuts de les onze del matí amb més mainada dins d'una de les piscines de les instal·lacions aquàtiques i competien per veure qui aguantava més sota l'aigua. Per causes que es desconeixen, la nena va patir una aturada cardíaca i gràcies a l'actuació del socorrista i els serveis mèdics del parc va poder ser atesa i reanimada ràpidament.

Amb tot, va ser necessària l'actuació dels serveis mèdics del SEM que van anar fins al parc aquàtic amb una ambulància i l'helicòpter medicalitzat. Va ser necessària una nova reanimació i el SEM va traslladar la nena a l'Hospital Josep Trueta de Girona en estat greu. Un cop allà, els metges de l'hospital van decidir ingressar-la a l'UCI pediàtrica on roman amb pronòstic reservat, segons fonts del centre hospitalari.

El director del parc aquàtic, Julià López Arenas va relatar com s'havia produït l'incident mentre el grup de mainada estava jugant a veure qui aguantava més sota l'aigua. Un grup de nens i nenes que provenia d'una escola de Girona. López va assegurar que la ràpida actuació del socorrista, el personal mèdic del parc i el SEM que van reaccionar molt ràpidament i que això, va permetre que l'accident no anés a pitjor.

Finalment, López també va afegir que havia contactat tant amb la mare de la criatura com amb els responsables del centre, qui havien agraït les tasques d'emergència del personal del parc.