12 de agost de 2014
12.08.2014

Recullen signatures per millorar l'encreuament de Canyelles a Lloret

12.08.2014 | 00:00
Demanen un carril d'incorporació i sortida a la carretera Lloret-Tossa.

Els veïns i usuaris que utilitzen l'encreuament des de la carretera de Tossa per entrar a la zona de cala Canyelles han iniciat una recollida de signatures per reclamar una solució, "tips de jugar-nos la vida en entrar o sortir de l'encreuament" de Canyelles, van informar ahir en un comunicat.
Aquest tram de carretera consta, actualment, de dos carrils, un per cada sentit de la circulació. Precisament, en aquest punt en concret, es produeix un canvi de rasant que dificulta la visibilitat.
Amb la recollida de signatures busquen que "l'administració competent, abans que passi una desgràcia, es digni a posar remei a aquesta situació, al nostre entendre anòmala i de gran perillositat". Afegeixen que "la solució adient i possible seria una rotonda" però "entenem que l'escassedat pressupostària no està per a grans dispendis, és per això que ens conformem amb uns carrils d'incorporació i sortida cap i des de la carretera Lloret-Tossa", demanen.
La recollida de signatures té el suport dels veïns de les urbanitzacions URCASA, Font Bandina, Font de Sant Llorenç, Llevantina, Tortuga, Montgoda i Canyelles, així com dels usuaris i treballadors del port i la platja de Canyelles, clients i treballadors del càmping Canyelles, del tennis Canyelles i dels restaurants Sybius i Trull.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook