30 de agost de 2014
30.08.2014

El noi que va caure d'una grua va dir que anava a fer un volt

Malgrat que l'obra està rodejada de tanques i tancada amb clau, el menor es va colar a l'interior

30.08.2014 | 00:00
El noi que va caure d'una grua va dir que anava a fer un volt

El noi que va caure de dalt d'una grua de Lloret de Mar aquest dijous havia dit als seus amics que anava a fer un volt i es va colar tot sol a l'obra. Els fets van passar cap a tres quarts de sis de la tarda a una obra d'unes cases adossades situades a la plaça Adolf Sisquella, a Fenals. Els operaris no van sentir cap soroll ni van veure ningú entrar a l'obra -que està tota rodejada per tanques i tancada amb clau- i, directament, es van trobar el jove ja sense vida als peus de la grua, d'uns 25 metres d'alçada. El jove, un croat de 17 anys, estava passant uns dies a un hotel del centre de la població amb familiars i amics i tenien previst marxar ?diumenge. Els Mossos desconeixen encara les causes de l'accident.
Així, els Mossos d'Esquadra continuen amb la investigació per esclarir què va dur aquest noi a pujar dalt la grua d'aquesta obra. El noi, que s'allotjava amb familiars i amics a un hotel del centre de Lloret, va dir que anava a fer un volt i va marxar tot sol. Ningú sabia on havia anat ni quines intencions tenia. 

En el moment de l'incident, hi havia diversos operaris treballant a l'obra. Aquests han relatat que no van sentir cap soroll i que no van detectar que ningú entrés dins el recinte. Per això, de cop i per sorpresa, quan van acostar-se a la grua van descobrir que al peu hi havia el cos sense vida d'un noi. 

Van ser aquests treballadors qui van alertar els equips d'emergència. El SEM va activar un helicòpter medicalitzat i una ambulància, però no es va poder fer res per salvar la vida del jove, que va morir a causa del fort impacte. El jove va caure d'una alçada de 25 metres. 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook