Convergència i Unió disposa de tres candidats per encapçalar la llista del partit a Lloret de Mar per a les eleccions municipals de ?l'any que ve. Es tracta de Jaume Dulsat, Lluís Mosella i Albert Robert. Així, la militància lloretenca de la federació nacionalista haurà de pronunciar-se sobre qui és el candidat, després que l'anterior cap de llista i alcalde, Romà Codina, ja hagués anunciat que no tornaria a optar a l'Alcaldia. També va rebutjar aquesta possibilitat el president de la secció local de CDC i regidor d'Urbanisme i Seguretat, Jordi Martínez.

D'aquesta manera, l'assemblea de militants de CiU s'haurà de pronunciar sobre els tres candidats esmentats. La cita serà el proper 23 de desembre.

Dulsat és, possiblement, la persona més coneguda ja que és el gerent de la Fundació Carl Faust, que gestiona el Jardí Botànic de Blanes. Dulsat va ser nomenat a principis de l'any 2012 com a gerent de l'entitat, en substitució de la direcció general que liderava Jordi Masberant. Dulsat té un màster en direcció i gestió d'empreses per la Universitat de Girona; diplomat a l'Escola Universitària de Turisme, també per la Universitat de Girona; i ha completat estudis a Àustria, Itàlia i Estats Units. Quan fou nomenat era professor de l'Escola Universitària d'Hostaleria i Turisme de Sant Pol de Mar, entre d'altres.

Quant a Lluís Mosella, segons consta en el seu perfil de Linkedin, és assessor al Departament d'Economia de la Generalitat des de l'abril del 2013. També es professor d'Economia Internacional a la Universitat Pompeu Fabra i ha estudiat, entre d'altres, a la Universitat de Harvard, als Estats Units. Finalment, Albert Robert, de 30 anys, és propietari de RE7 Informàtica. Va estudiar a l'institut Roca Grossa i a la Universitat Autònoma de Barcelona, segons apareix en el seu perfil d'una xarxa social.