18 de novembre de 2014
18.11.2014

CiU lamenta la manca de diàleg per regular els comiats de solter a Tossa

Critiquen la falta de temps, consens i informació tot i que veuen bé una modificació de l'ordenança de civisme

18.11.2014 | 00:00
Una campanya informativa a Tossa.

El grup de CiU a l'Ajuntament de Tossa va criticar ahir la manca de diàleg de l'equip de govern (TU i PSC) que al ple de demà preveu aprovar una modificació de l'ordenança de civisme i convivència ciutadana per regular l'organització dels comiats de solter. El canvi a la norma obligarà els organitzadors d'aquestes celebracions a demanar un permís a l'Ajuntament, unes autoritzacions que no es donaran a l'agost, com va avançar dissabte Diari de Girona.

Sobre la modificació de l'ordenança, el regidor de CiU, Joan Antoni Hervias, va assegurar "no ho veiem malament". Tot i això, va afegir que "ens queixem que en un tema tan important ens ho donin cinc dies abans" de l'aprovació al ple. Així, va insistir que "s'hauria d'haver treballat una mica més" i va criticar la manca de diàleg del govern amb l'oposició perquè ja tenen la votació assegurada.

La modificació de l'ordenança de civisme també preveu altres canvis, com la prohibició d'anar vestits únicament en banyador fora de les platges i zones de bany.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook