22 de novembre de 2014
22.11.2014

Audiència Pública a Blanes de les ordenances, pressupostos i la situació econòmica actual

22.11.2014 | 06:57
L´Audiència Pública es farà el 29 de novembre a la Sala de Plens.

L'Ajuntament de Blanes ha organitzat per al dissabte 29 de novembre una Audiència Pública per tractar sobre la situació econòmica actual, les ordenances municipals i els pressupostos pel 2015. Tots els interessats hi podran assistir i formular els dubtes i preguntes que vulguin. Aquesta fórmula de participació ciutadana s'ha convocat a petició de la CUP.
Serà la primera vegada que es fa una Audiència Pública amb la ciutadania d'ençà que el Reglament de Participació Ciutadana aprovat l'any 2005 per l'Ajuntament de Blanes contemplava la possibilitat que es pogués organitzar. S'allotjarà a la Sala de Plens a partir de les 10 del matí. La durada de la sessió serà de dues hores, tot i que la previsió és que hi hagi un marge afegit d'entre mitja hora i tres quarts d'hora de més abans no es doni per acabada.
La sessió tindrà dues parts, en una es debatran la situació econòmica a l'Ajuntament i les ordenances municipals i la segona part se centrarà en els pressupostos. Un moderador distribuirà el torn de paraules i en els dies previs el consistori recull comentaris, preguntes o suggeriments a tenir en compte de cara a l'Audiència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook