L'Ajuntament de Breda ha aprovat les obres per col·locar un parallamps al centre cívic. Segons el consistori, es tracta d'una inversió en seguretat ciutadana, ja que la instal·lació de l'antena permetrà assegurar la zona de serveis de l'avinguda Verge de Montserrat que inclou el centre cívic, el centre d'atenció primària (CAP) i el Centre de Serveis per a la Gent Gran. El cost total és de 4.882,18 euros.

D'altra banda, ja s'estan realitzant els tràmits necessaris per a l'homologació del Pla d'Autoprotecció de l'escola bressol municipal de Breda El Petit Montseny, unes mesures que obeeixen a la implementació d'un sistema de seguretat per a nuclis urbans, que té un cost total de 21.183,47 euros.

La Junta de Govern Local va acceptar aquest estiu passat el pressupost presentat per l'empresa M. Boada SA., per la seva instal·lació. Amb aquest sistema, va afirmar l'Ajuntament, l'objectiu és millorar i optimitzar els treballs a realitzar en seguretat ciutadana i gestió de la convivència al municipi.

En paral·lel, el consistori també ha previst obres de reforma al mateix centre cívic i social. En aquest cas, els treballs inclouen, entre altres aspectes, millores en pintura i en els climatitzadors de l'edifici. A més, també es potenciarà i adequarà les tecnologies de la informació vinculades a aquest equipament. Tal i com va aprovar la Junta de Govern Local ara fa unes setmanes, el contracte de les obres de rehabilitació i millores d'instal·lacions a l'edifici del centre cívic anirà a càrrec de Cal Manyà per 53.431,44 euros, IVA inclòs, i 14.678,60 euros de millores.