Tarda complicada a l'AP-7 a Vilobí d'Onyar, un cotxe es va incendiar i va provocar el tall d'entre un i dos carrils de la via en sentit la Jonquera durant més de tres hores.

L'accident es va produir cap a dos quarts de quatre al quilòmetre 74 de l'autopista a l'alçada de l'aeroport Girona-Costa Brava i tot i l'aparatositat del foc, els Bombers van tenir apagat l'incendi. Hi van treballar amb dues dotacions terrestres.

Aquest però no va ser l'únic incident amb un vehicle cremat a la comarca de la Selva ahir dijous. De bon matí, en una de les altres vies principals, la N-II a l'alçada del quilòmetre 692 en terme de Vidreres es va incendiar un turisme. Va quedar totalment cremat i sortosament, cap persona va resultar ferida.

Els Bombers van treballar amb l'extinció del foc amb una dotació però el cotxe que estava al voral va quedar ben cremat. Una grua es va emportar el vehicle, un Peugeot 407. La carretera N-II va estar tallada durant una mitja hora a causa d'aquest incendi de vehicle. El segon, de la jornada.