L'Ajuntament de Caldes i el PGA Golf de Catalunya van signar divendres el conveni per fer un canvi en el Pla General. La intenció és que es pugui canviar la ubicació d'una zona edificable del camp de golf. A canvi, l'Ajuntament rebrà 300.000 euros que destinarà a cobrir part dels costos de la urbanització a la carretera de Llagostera.

L'alcalde, Salvador Balliu, i el director corporatiu del PGA de Caldes, David Plana, van signar l'acord perquè es puguin construir cases en un sector no previst inicialment al Pla General i que està més integrat en el golf. Els terrenys tindran la mateixa extensió que les parcel·les en les quals el PGA renuncia edificar i que estaven a tocar l'autovia i, per tant, no eren prou atractives. A canvi, el PGA aporta 300.000 euros a l'Ajuntament, que destinarà a cobrir part del pressupost per urbanitzar un tram de la carretera de Llagostera valorat en 1.036.000 euros.

Sobre la urbanització del Golf, Plana va apuntar que en tres anys i mig ja han venut 100 habitatges, un 25% del total previst en el projecte, i han sabut créixer i construir sota demanda, ja que de totes les cases que estan construint al golf només una no té comprador.