Onada de robatoris a Riudellots de la Selva. Durant la matinada, uns lladres es van entretenir a trencar els vidres de diversos vehicles que estaven estacionats en punts d'aquest nucli de població i van aprofitar per robar tot el que trobaven a dins.

Els fets es van produir al voltant de les sis de la matinada i els lladres van anar d'un carrer a l'altre. Van escollir tot tipus de vehicles: des d'un cotxe, un camió i fins i tot, una ambulància. Van rebentar-los tots els vidres i un cop dins els van robar el que trobaven. Hi va haver vehicles dels quals es van emportar navegadors GPS i, fins i tot, les caixes de les bombetes.

La sorpresa dels propietaris va venir al matí, quan es van adonar dels fets i d'altres, quan va sonar l'alarma. En total hi hauria més d'una dotzena de vehicles afectats i els Mossos d'Esquadra ja tenien ahir al vespre cinc denúncies presentades i n'hi havia tres de pendents. Els agents d'investigació es van presentar ahir al matí al municipi i, a banda de dir als propietaris dels vehicles que ho denuncessin, també van estar recollint tot tipus de prova per atrapar els culpables dels fets.

Aquest episodi va provocar que ahir al matí, per exemple, a l'aparcament del mercat municipal, hi hagués molts vidres encara per terra i alguns dels vehicles amb els vidres trencats i d'altres, ja amb ells tapats amb cartrons per evitar nous robatoris.

Un episodi com aquest no s'havia produït al municipi, segons fonts consultades, i és que els lladres van rebentar vehicles que estaven aparcats tant al carrer la Cellera, Verge de Núria, l'aparcament de l'ajuntament, el del mercat municipal, la Pineda, l'avinguda Països Catalans, el carrer de l'Església o el carrer Montseny.

Els Mossos d'Esquadra tenen oberta la investigació i esperen poder atrapar aviat els autors dels fets.