El cap de setmana de Carnaval ha acabat amb la inspecció de dues discoteques de Blanes situades al barri dels Pins. En una d'elles, els agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local que van col·laborar en l'operatiu s'hi van trobar que hi havia quatre menors de 14 anys consumint i la sorpresa, d'una serp pitó que s'exhibia en un terrari a darrera de la barra. A l'altre establiment inspeccionat també hi van aixecar actes, bàsicament per falta de documentació i per tema de nombre de controladors d'accessos.

El balanç d'un nou dispositiu Via, el que fan agents dels Mossos, Policia Local i personal de seguretat d'Adif a l'estació de Blanes s'ha saldat amb un detingut per atemptat contra els agents de l'autoritat i també, amb 300 joves identificats. Els agents també van aixecar 25 actes entre elles, 16 per tinença de drogues sis per consum d'estupefaents i tres per la tinença d'armes prohibides.

Per altra banda, la Policia Local de Blanes va aixecar 27 actes per tinença i consum d'alcohol a la via pública i van comissar les ampolles. També van intervenir un telèfon mòbil que es sospita que podria ser sostret.

El dispositiu policial es va fer la nit del 14 al 15 febrer i tenia com a objectiu vigilar la zona de l'estació i els joves que van de festa a la zona d'oci nocturn dels Pins i que han protagonitzat actes incívics els darrers mesos.Per evitar-ho, com els últims caps de setmana, veïns de la Plantera i dels Pins van tornar a sortir al carrer per fer vigilància i evitar nous aldarulls.

Aquest cap de setmana de Carnaval a més dels agents de la comissaria de Blanes, la Policia Local i els vigilants d'Adif, en el dispositiu també hi van participar agents de la Unitat Regional de Policia Administrativa dels Mossos. Al voltant de dos quarts de quatre de la matinada es van personar a una discoteca del carrer Menorca i també a una del carrer Eivissa.

A la primera discoteca es van aixecar sis actes. Una per manca de documentació, una altra per manca de controlador d'accessos i quatre actes per localitzar quatre menors dins el local. En aquest establiment els efectius de la Unitat Regional de Medi Ambient van sancionar els responsables de la discoteca per l'exposició d'una serp pitó d'uns quatre metres en un terrari darrera la barra. En la segona discoteca es van aixecar dues actes. Una per falta de documentació i una altra per irregularitats en el nombre de controladors d'accessos.