El conductor d'un camió va resultar ferit greu després que un altre tràiler se li encastés per darrere mentre circulava de matinada per l'autopista AP-7 a l'altura de Vilobí d'Onyar. La topada va ser tan forta que el conductor del primer vehicle va resultar ferit amb molts politraumatismes, fet que va suposar que quedés ferit de gravetat.

Una ambulància del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) el va traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona. Pel que fa a l'altre conductor del tràiler i un altre ocupant, van poder sortir pel seu propi peu i van quedar il·lesos malgrat l'aparatositat de l'accident de trànsit.

L'accident es va produir al voltant de dos quarts de dues de la matinada. Es tracta d'una hora durant la qual no circulaven massa vehicles per la via i no es van generar cues a l'autopista en sentit nord, malgrat el sinistre viari. I és que des que es va produir la topada fins a una hora després, la via va restar tallada en sentit Girona. Després, es va obrir un dels carrils de circulació i la normalitat, segons el Servei Català de Trànsit (SCT), no es va donar fins a dos quarts de deu del matí, quan es va deixar circular per tota la via i els vehicles van poder ser retirats per grues.

L'accident es va produir per encalç i els Mossos d'Esquadra, que es troben investigant les causes, es van desplaçar amb quatre patrulles al lloc, així com la unitat d'atestats. Tot apunta que el tràiler de darrere, on anaven dos ocupants, es va distreure i va topar contra l'altre camió, que anava a davant molt a poc a poc a causa d'una avaria que tenia i que el feia circular a una velocitat molt baixa.

Quan es va produir l'accident, els Bombers van haver de fer tasques d'excarceració perquè el conductor del primer vehicle, que transportava taronges, es va quedar atrapat dins de la cabina, que va quedar ben destrossada pel xoc. El conductor, de 47 anys i veí de Catarroja (València) va ser evacuat en estat greu a l'hospital. Els altres dos implicats, que portaven un vehicle pesant amb vi, van quedar il·lesos. Malgrat la topada, com que era de matinada no hi va haver cap tipus de retenció.