24 de febrer de 2015
24.02.2015

13 denúncies per drogues i armes prohibides en un nou dispositiu

Els agents de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra troben dos telèfons mòbils robats durant els escorcolls

25.02.2015 | 07:42
Un moment del dispositiu Via de principis de febrer a l´estació de Blanes · Mossos d´Esquadra

Fins a tretze denúncies han posat els Mossos d'Esquadra juntament amb la Policia Local de Blanes en un nou cap de setmana de dispositiu Via que té com a objectiu vigilar i controlar la zona de l'estació de Blanes per poder així controlar els joves que van i vénen de festa a la zona d'oci nocturn de la vila.

De les tretze denúncies n'hi ha set per tinença de drogues i quatre són per portar armes prohibides, sobretot navalles. El dispositiu es va fer la nit de dissabte a diumenge i quan els nois arribaven a l'estació van ser identificats. En total van ser 200 nois i noies.

A més, durant els escorcolls, els agents de la Policia Local de Blanes i els Mossos d'Esquadra es van trobar amb dos mòbils que figuraven com a robats. Per aquest motiu, van denunciar a dos joves més els quals se'ls pot imputar robatori o bé receptació, un cop s'aclareixi el motiu pel qual duien aquests aparells al cim. En paral·lel, la Policia Local de Blanes va aixecar 13 actes contra l'ordenança de civisme.

El dispositiu Via es realitza des de l'estiu i hi participen agents dels Mossos d'Esquadra concretament efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO)-, Policia Local de Blanes i vigilants de seguretat de l'estació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema