El Lloret Convention Bureau, entitat público-privada que promociona el turisme de reunions i esdeveniments a Lloret, va presentar dimarts la memòria 2014 i el pla d'accions del 2015. Les dades mostren un augment dels delegats de turisme de reunions i esdeveniment, que han passat de 17.000 el 2013 als més dels 20.000 el 2014.

A més, han coordinat més de 120 reunions (de més de 50 persones), 90 esdeveniments de festivals i bandes, i més de 50 esdeveniments esportius privats. Sobre els esdeveniments de l'any passat, el regidor Jordi Orobitg va destacar "la captació de potents esdeveniments com el congrés de Gas Natural i la convenció anual de la principal estació de serveis sueca OKQ8 que va portar 550 directius a Lloret". Destaquen les peticions d'informació, que han pujat un 53%, i les 17 visites de prospecció que van propiciar la posterior confirmació d'11 esdeveniments.

Sobre el pla d'accions, es manté l'estratègia en mercats prioritaris com el nacional i Sud de França i també accions directes en altres mercats tradicionals europeus i en els Països Nòrdics. En el cas del Sud de França, el Lloret Convention Bureau farà un reforç de promoció més important.