Lloret de Mar va celebrar aquest passat cap de setmana la Festa de Protecció Civil amb la participació d'unes seixanta persones. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, regidors, comandaments dels diferents cossos de seguretat, tècnics, voluntaris i els familiars.

La plaça de la Vila va acollir al matí l'exposició dels diferents materials de Protecció Civil, entre els quals un nou remolc per transportar material i un equip d'extinció d'incendis mòbil. Una altra novetat és la incorporació de tres efectius fixos de protecció de l'entorn que fins ara estaven adscrits a la policia local i que ara han passat a dependre d'aquest departament per fer tasques de suport.

Pel regidor de Seguretat, Jordi Orobitg, "les funcions desenvolupades per Protecció Civil cada dia deixen de ser més desconegudes" i agafen "un paper rellevant en la seguretat del municipi". "Paulatinament anem dotant el departament" de més "mitjans materials i personals" per desenvolupar la seva feina", va afegir el regidor.