El candidat del PSC a Blanes, Miquel Lupiáñez, comptarà amb una llista formada per quinze militants i nou simpatitzants. Tal com es va anunciar, la número 2 serà Pepa Celaya, extinent d'alcalde a Blanes i exsenadora gironina. Ara s'ha sabut que els membres que ocupen el tercer i quart lloc també compten amb una dilatada experiència en gestió pública: es tracta de Nicolás Laguna, actual tinent d'alcalde d'Hisenda i Patrimoni, i Susana Ramajo, regidora d'Educació, Acció Social i Arxiu. El número 5 és Mario Ros, músic blanenc i compositor de prestigi.

La sisena de la llista serà Ascensió Campayo, directora de l'escola Quatre Vents, mentre que el número 7 l'ocuparà Jordi Blai, educador social i mediador. La número 8 és Antònia Coll, veïna de La Plantera i molt activa en el món associatiu, mentre que el 9 serà David Juan Carles Frisuelos, especialista elèctric. Finalment, Juan Manuel Sánchez Campano, que va ser regidor durant els anys 90 i és soci fundador de la casa d'Ardales, ocuparà el desè lloc de la llista.

Lupiáñez destaca que el seu equip compta amb gent molt implicada en el món associatiu i també amb experiència en la gestió de recursos econòmics i humans.