Un jove de 19 anys va violar una menor de 15 anys en el camp de futbol vell de Blanes. La Policia Local el va aconseguir arrestar poca estona després, ja que la jove va identificar el seu agressor. Es tracta d’un jove marroquí, veí de Tordera que té antecedents policials i que ahir havia de passar a disposició del jutge de guàrdia de Blanes. La noia per la seva banda, va ser traslladada a l’hospital de Calellla el dia dels fets per fer-li un reconeixement mèdic.

La presumpta agressió sexual es va produir la matinada de dissabte a diumenge en una zona que estava a les fosques al camp de futbol vell de Blanes, que es troba al carrer Antoni Gaudí. Una estona abans, la menor s’havia vist amb el jove en una discoteca del carrer Mediterrani i s’havien conegut feia unes setmanes juntament amb unes amigues a través de Facebook en un altre local de Blanes.

La menor, segons va relatar, va ser arrossegada agafant-la per la mà fins a l’antic camp de futbol. Un cop allà, el noi la va voler forçar a tenir relacions sexuals però ella s’hi va negar. Quan això va ocórrer, el jove no va dubtar i sense que ho consentís, la va penetrar.

La noia és veïna de Canet de Mar (Maresme) i quan es va poder desfer de l’agressor va córrer a trobar les seves amigues en un estat de molt nerviosisme.

En aquell moment, al voltant de les quatre de la matinada, una patrulla de la Policia Local de Blanes se la va trobar i ella va córrer cap als agents plorant. Aquests van muntar un dispositiu policial per localitzar l’agressor. La jove els va mostrar a través del Facebook qui la cara del noi. Els policies el van reconèixer, perquè havia estat identificat en algunes ocasions per portar armes prohibides, entre altres. De fet, el noi compta amb diversos antecedents policials per robatoris, lesions entre altres delictes.

Amagat dins d’un cotxe

En saber a qui buscaven, els policies locals amb acompanyament dels Mossos van començar la ­recerca. Una patrulla de la Policia Local el va localitzar: s’havia ­amagat a terra de la zona dels seients de darrere del cotxe del seu cosí.

El noi es va resistir i fins i tot va intentar fugir. Finalment però el van detenir com a presumpte autor d’una agressió sexual a la menor. Es dóna el cas, segons fonts consultades, que el jove havia sortit el dia abans de les garjoles de la policia local del Maresme per un altre fet delictiu, un presumpte robatori amb força. Estava previst que ahir passés a disposició judicial als jutjats de Blanes.