Diumenge a la matinada, un jove va atracar-ne un altre a punta de navalla al barri dels Pins de Blanes. Li va robar els diners que duia a sobre i també una motxilla de marca. La Policia Local el va detenir i se sospita que va actuar en grup. L'arrestat és un jove que sol actuar amb tres persones més i que sol buscar nois joves que es trobin sols o sota els efectes de l'alcohol per assaltar-los.

En aquest cas Y.D, veí de Pineda, va quedar detingut per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació. Es dóna el cas que aquest noi comença a convertir-se en un reincident amb la utilització fins i tot de la força a banda de l'amenaça amb arma blanca. Ja compta amb una desena d'antecedents policials.

Els fets es remunten cap a dos quarts de dues de la matinada de diumenge al carrer Colon del barri dels Pins, en plena zona d'oci nocturn de Blanes. La víctima va alertar la Policia Local de Blanes que l'havien atracat i que li havien robat el que portava a sobre: 19 euros i una motxilla de marca esportiva.

Ràpidament, amb la descripció que els va donar la víctima, les diverses patrulles de la Policia Local es van activar. Al voltant d'un quart de quatre del matí van detenir el presumpte autor dels fets. Es tractava d'un delinqüent conegut. En aquella ocasió segons el jove va actuar sol però normalment ho fa amb tres nois més que l'ajuden a intimidar i robar a d'altres que es troben de festa o en tornen sense pensar-s'ho dos cops mostrant una arma blanca.