Aquest dissabte s´ha constituït el nou Ajuntament de Riudellots de la Selva format per 7 regidors de CiU i 4 d´ERC, fruit del resultat de les eleccions municipals celebrades el passat 24 de maig, on CiU va revalidar i ampliar la seva majoria.

El nou ajuntament està format pels regidors: Montserrat Roura Massaneda (alcaldessa), Josep Maria Corominas Pujol, Lluís Barnés Tarrés, Gerard Fabrellas Ciurana, Gerard Calle Barba, Carme Camps Goy i Cristina Pineda Espinosa, tots d´ells de CiU que formaran part de l´equip de govern i Paula Tubert Casals, Gabriel Esquius Fuentes, Josep Massó Ruhíi Sílvia Peraferrer Ribot en representació d´ERC des de l´oposició.

Els 11 regidors han promès el càrrec per imperatiu legal, utilitzant la fórmula proposada per l´Associació de Municipis per la Independència (AMI), emmarcat dins la campanya "REGIDOR/A per la INDEPENDÈNCIA" que suposa un compromís clar amb el procés sobiranista de Catalunya.

Així, Riudellots de la Selva comença un nou mandat amb 11 regidors, 2 més que fins ara, pel seu augment de població respecte fa 4 anys.