Va voler evitar que la Policia Local de Blanes detingués dos joves que estaven fent destrosses en vehicles estacionats al carrer Eivissa del barri dels Pins. Però va acabar detinguda com a presumpta autora d'un delicte d'atemptat a agents de l'autoritat. Per la seva banda els dos nois van ser arrestats per ser els presumptes autors d'un delicte de danys.

Tot va començar cap a quarts d'una de la matinada de dissabte. La Policia Local de Blanes va rebre l'avís que dos individus estaven fent destrosses en diversos vehicles que etsaven estacionats al carrer Eivissa de Blanes, en total van fer danys a quatre cotxes.

Van fer malbé sobretot els retrovisors dels vehicles aparcats, una pràctica que s'ha convertit en habitual en alguns joves que surten de festa per la zona d'oci nocturn, com s'ha vist en diversos caps de setmana anteriors. Un dels vehicles afectats era un BMW i li van fer malbé un retrovisor, que si s'ha de canviar costa almenys 400 euros.

Quan els agents van arribar al carrer Eivssa, la jove, F.S., s'hi va encarar i va voler evitar la detenció de D.C i J.C.P, que finalment van acabar detinguts pels fets i ella per intentar-ho impedir.

Durant la matinada de dissabte, els agents van haver de treballar en diversos punts de la zona d'oci nocturn per actes incívics. I aixó va suposar aixecar 12 actes per temes relacionats amb l'ordenança de de civisme i tres denúncies més, per tinença de drogues.

La Policia Local de Blanes també va denunciar un jove durant la matinada que es va negar a fer la prova d'alcoholèmia. Tres persones van quedar denunciades de forma adiministrativa més per donar positiu a la prova.

Durant el cap de setmana es van produir actes incívics a la zona dels Pins i un cop més, membres de patrulles veïnals van sortir al carrer per evitar o vigilar els joves que fan actes incívics.