Jordi Alonso Callejo és un exprofessor d'una escola rural del Montseny que està essent jutjat aquests dies a l'Audiència de Barcelona per haver abusat de sis alumnes d'entre 5 i 8 anys. Durant el judici ho va negar i el fiscal li demana 30 anys de presó per uns fets que haurien estat continuats entre els cursos 2011 i 2013. Aquest mateix home fa poc menys d'un mes que ha estat denunciat per una menor de Santa Coloma de Farners. La família va presentar la denúncia fa menys d'un mes a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la capital de la Selva. Els fets es remunten a fa un parell d'anys, segons la versió de la denunciant.

Alonso era amic dels seus pares i segons va explicar la menor a la policia, quan feien algun sopar on ell era present, el professor havia abusat d'ella fent-li tocaments. Anteriorment, l'home també havia estat al punt de mira dels Mossos, quan fa uns quatre anys havia treballat com a professor en un grup de teatre de Santa Coloma de Farners. En aquella ocasió, una altra menor hauria dit que el seu mestre, conegut popularment al municipi com "el del Teatre" n'havia abusat però mai es va arribar a denunciar el cas. La nova denúncia s'haurà de tractar en una altra vista. Ahir l'exprofessor de l'escola rural de Montseny va seure al banc dels acusats de l'Audiència de Barcelona.

Davant el tribunal, l'acusat va negar els abusos i va assegurar que l'únic cert és que en ocasions s'asseia els alumnes -no només les nenes que l'han denunciat- a la seva falda, mentre corregia els seus deures, encara que sense tocar-los les parts íntimes. També va indicar que en una ocasió va jugar al "secret" amb els alumnes, per la qual cosa els va asseure a terra en cercle i quan li havia d'explicar una confidència a una menor que tenia al seu costat li va posar la llengua a l'orella, com és habitual en aquest tipus d'activitats lúdiques. El professor, que és funcionari de la Generalitat, està suspès pel Departament d'Ensenyament si bé té encara la llicència, cosa que aprofita per fer classes particulars.