19 de juny de 2015
19.06.2015

CiU i PSC de Lloret es mostren disposats a ampliar el govern

22.06.2015 | 07:09
Els responsables de CiU i PSC de Lloret firmen el pacte de govern.

Les agrupacions locals de Convergència i Unió i del Partit dels
Socialistes de Catalunya van signar ahir l'acord per formar un govern estable a l'Ajuntament de Lloret de Mar per aquest mandat, que van signar l'alcalde Jaume Dulsat (CiU) i el cap de llista del PSC, Antonio Lorente, així com dels representants locals dels respectius partits, Jordi Martínez (CiU) i Francesc Pastor (PSC). Amb aquest acord, el govern queda integrat per nou membres, a dos de la majoria absoluta. Per aquesta raó, les dues forces polítiques no tanquen la porta a la incorporació d'altres partits per assolir un govern d'onze.
Les dues formacions han acordat un repartiment del cartipàs en el qual CiU assumirà les àrees d'Alcaldia, Serveis Centrals, Territori, Seguretat i Turisme; mentre que el PSC es farà càrrec de les àrees de Benestar, Salut, Empresa, Ocupació i Participació ciutadana.
A més, l'acord de govern recull un codi ètic que regirà el govern municipal i un Pla d'Actuació Municipal del mandat amb diferents eixos programàtics, el qual incorpora les propostes electorals dels dos partits. Dulsat va concretar que el pacte de govern confirma el resultat que hi va haver a les municipals: "Els lloretencs volien diàleg i entesa per governar el municipi".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook