21 de juny de 2015
21.06.2015

Jornada a Arbúcies per recollir fons pels damnificats del Nepal

Els organitzadors han aconseguit el suport de consistoris i personalitats del món públic

22.06.2015 | 07:09
Destrosses pel terratrèmol al Nepal.

"Montseny ajudem Nepal". Aquest és el lema de la jornada solidària que es farà avui a Arbúcies en benefici dels damnificats pels terratrèmols de Nepal. Des de les cinc de la tarda i fins a les nou del vespre, el Mas Can Ferrer d'aquesta localitat selvatana acollirà tota mena d'activitats com tallers, música, exposicions de quadres o dansa amb l'objectiu de recollir fons per una bona causa.
L'esdeveniment que té lloc avui ha estat impulsat per quatre veïns de la zona del Montseny i compta amb la col·laboració del Cor Lutina, Pep Poblet, en Peyu, l'exmembre de Sau, Pep Sala, Paolo Tomaselli, els consistoris de Sant Hilari Sacalm i així com d'entitats com Oxfam-Intermón.
Un dels organitzadors, en Toni Dalmau, va subratllar que esperen rebre més de 300 visitants i recollir -presencialment aquest ?diumenge i mitjançant les dues altres fórmules que s'han empescat via internet- entre 3.000 i 10.000 euros. Els impulsors, que no tenen cap vincle amb aquest país asiàtic més enllà de l'admiració que els desperta aquell territori, van escollir la zona del Montseny per fer la jornada perquè es tracta d'un espai muntanyós, com el Nepal.
L'acte solidari té el suport de diversos consistoris com el d'Arbúcies, Sant Hilari Sacalm i d'altres de les comarques gironines i es faran intervencions i xerrades a càrrec de l'organització Oxfam-Intermón, la Clínica de Medicina Homeopàtica de Bhaktapur i Araceli Segarra. Tots els diners recollits es destinaran a ajudar els damnificats pels terratrèmols i per intentar reconstruir el país.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook