La Policia Local d'Arbúcies va detenir aquest passat divendres al migdia una noia de 23 anys d'edat i d'origen romanès amb nombrosos antecedents i especialitzada en robatoris a persones de la tercera edat. La patrulla que a aquella hora realitzava tasques de seguretat ciutadana al municipi va sospitar d'aquesta jove, que respon a les sigles M.G., quan, en veure'ls, va revelar un comportament estrany.

Els agents, en observar la seva actitud, van sospitar i van decidir actuar procedint a la seva identificació. En aquell moment va ser quan van descobrir que la jove estava fitxada policialment. Després d'introduir el document nacional d'identitat del país d'origen a la base de dades policial, els agents d'Arbúcies van constatar que es tractava d'una noia especialitzada en robatoris a gent gran. A més, aquesta jove tenia múltiples antecedents policials i tenia una ordre judicial de cerca, captura i personació per un robatori amb violència i intimidació provinent del jutjat de primera instància de la localitat de Martos (Jaén).

A partir d'aquí, la Policia Local d'Arbúcies va realitzar un seguit de gestions amb la Guàrdia Civil per tal de confirmar que l'ordre encara estava en vigor. Finalment, després de confirmar-ho, es va procedir a la detenció de la noia. Tot plegat va tenir lloc al carrer Sant Hilari d'Arbúcies al voltant a dos quarts d'una del migdia de divendres.