25 de juny de 2015
25.06.2015

La Plataforma Aturem la C-32 rep la Flameta d'Es Viver

Els opositors a l'autopista veuen en el guardó la confirmació d'un suport ampli a la seva tasca

26.06.2015 | 07:11
Els representants de la Plataforma amb la Flameta.

La Plataforma ciutadana  Aturem la C-32 ha estat reconeguda amb la Flameta 2015 per l'entitat Acció Cultural Es Viver de Blanes. La Flameta s'atorga a entitats que defensen la cultura popular i el territori. Aquest reconeixement arriba als pocs mesos de formació de la plataforma que defensa les alternatives al projecte d'allargament de la C-32 que ha d'arribar fins a Lloret.

La plataforma opositora a l'autopista va rebre el guardó durant la revetlla popular de Sant Joan organitzada al passeig de Mar de Blanes. L'entitat premiada ha aconseguit aglutinar més de 3.000 suports individuals i més de 30 entitats en els pocs mesos de la seva creació i que els ajuntaments de Blanes i Lloret estiguin molt a prop de demanar oficialment una moratòria del projecte al govern de la Generalitat de Catalunya i impulsar una consulta popular per a decidir com resoldre el problema de mobilitat existent entre les dues viles i que és un dels principals arguments de l'administració catalana allargar la infraestructura de la C-32.

La Plataforma veu en el guardó la confirmació de l'ampli suport ciutadà al seu objectiu d'evitar el perllongament de l'autopista i buscar alternatives com el desdoblament de les vies existents.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook