La Plataforma ciutadana Aturem la C-32 ha estat reconeguda amb la Flameta 2015 per l'entitat Acció Cultural Es Viver de Blanes. La Flameta s'atorga a entitats que defensen la cultura popular i el territori. Aquest reconeixement arriba als pocs mesos de formació de la plataforma que defensa les alternatives al projecte d'allargament de la C-32 que ha d'arribar fins a Lloret.

La plataforma opositora a l'autopista va rebre el guardó durant la revetlla popular de Sant Joan organitzada al passeig de Mar de Blanes. L'entitat premiada ha aconseguit aglutinar més de 3.000 suports individuals i més de 30 entitats en els pocs mesos de la seva creació i que els ajuntaments de Blanes i Lloret estiguin molt a prop de demanar oficialment una moratòria del projecte al govern de la Generalitat de Catalunya i impulsar una consulta popular per a decidir com resoldre el problema de mobilitat existent entre les dues viles i que és un dels principals arguments de l'administració catalana allargar la infraestructura de la C-32.

La Plataforma veu en el guardó la confirmació de l'ampli suport ciutadà al seu objectiu d'evitar el perllongament de l'autopista i buscar alternatives com el desdoblament de les vies existents.