Un camió que circulava per la N-II al seu pas per una zona industrial entre Malgrat i Blanes va atropellar un ciclista que circulava en grup. El jove, que és veí de Blanes, va ser evacuat en estat greu en una ambulància fins a Germans Trias i Pujol, Can Ruti, de Badalona, on ahir va quedar ingressat en estat greu i pronòstic reservat, segons fons del centre sanitari.

Els fets es van produir el matí, quan el grup de ciclistes es trobava fent una ruta entre Malgrat i Blanes. Per causes que es desconeixen, un camió va envestir per darrere el ciclista que anava al final del grup d'esportistes. Ràpidament al lloc s'hi van traslladar els efectius policials així com també dues ambulàncies del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques).

Un dels vehicles, l'ambulància avançada, es va emportar el jove amb diverses contusions, segons fonts del SEM, cap a l'hospital de Can Ruti de Badalona. La víctima de l'atropellament ahir encara estava ingressada al centre sanitari. És un jove d'uns 30 anys i que viu a Blanes. Els altres companys del ciclista no van resultar ferits malgrat el fort impacte que va viure el jove ciclista, segons van explicar fonts sanitàries.