Ensurt a l'entrada de Sils. Un accident de trànsit entre una moto i un cotxe va deixar el conductor del vehicle de dues rodes ferit de gravetat. Un helicòpter el va haver d'evacuar fins a l'hospital Josep Trueta de Girona en estat greu i on li van practicar diverses proves i al vespre, segons fonts del centre hospitalari, estava essent operat.

L'accident es va produir ahir al voltant d'un quart de dotze del migdia. En aquell moment, el motorista estava circulant per la C-63 i sortia de Sils. En aquest punt de la via, que es considera zona urbana, el conductor del vehicle de dues rodes per causes que es desconeixen es va obrir massa a una corba i va acabar topant amb un vehicle que anava a sortir del carrer dels Estanys, que porta a l'estació de tren de Sils. El conductor del turisme va resultar il·lès.

El motorista va sortir disparat del vehicle de dues rodes -una moto de tipus trial- i ahir es podien veure restes de sang tant a sobre del turisme -un Peugeot 308- com en diversos punts de la calçada. Ràpidament, al lloc de l'accident es van desplaçar agents de la Policia Local de Sils i també Bombers.

En el punt on es va produir el sinistre, a tocar l'estació, també s'hi va traslladar una ambulància i l'helicòpter medicalitzat del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques), que va estacionar-se en un camp que hi ha al cantó mateix de la carretera. La víctima, un home de 35 anys, inicialment estava inconscient però un cop estabilitzat, se'l va traslladar fins a l'hospital Trueta de Girona. Ahir al vespre l'estaven operant i segons fonts de l'hospital està greu però no perilla la seva vida.

La Policia Local de Sils es troba investigant les causes de l'accident, ja que en ser en via urbana és qui té competències de trànsit.