La reunió del mes de juliol de la Junta de Seguretat Local de Blanes ha constatat una reducció dels actes incívics centrats a la zona d'oci nocturn d'Els Pins i a La Plantera. També es va avançar que a la tardor es prepara una actuació de l'Ajuntament i la Generalitat per millorar la seguretat a la vila mentre que per a l'estiu es mantenen els reforços a la zona d'oci nocturn.

De la Junta de Seguretat s'han desprès xifres de les actuacions policials amb descensos de comportaments incívics, en part gràcies als periòdics controls i presència policial i a la restricció pel que fa al límit d'edat permès als locals.

En l'últim any s'han realitzat 11 dispositius Via -controls a l'estació de tren de Blanes- en els quals s'han aixecat 173 actes administratives per infracció de la Llei de Seguretat Ciutadana i 50 de normatives municipals, bàsicament l'Ordenança de Civisme. S'han detingut 4 persones per receptació -tenir objectes sostrets, telèfons mòbils majoritàriament- i hi ha hagut 13 imputats judicialment per estar en possessió d'objectes que constaven sostrets, 1 imputat per agressió i 1 detingut per agredir un vigilant de seguretat de Renfe. Altres operatius han estat el dispositiu Sorra a la zona d'oci, a més d'altres de presència policial.

A banda, en el primer semestre de 2015, la Policia Local ha aixecat 196 actes per infraccions contra l'Ordenança de Civisme, sobretot a la zona d'Els Pins i La Plantera. D'aquest total, 106 s'han aixecat pel consum de begudes alcohòliques al carrer i 54 per pertorbar el descans dels veïns. La resta corresponen al llançament d'objectes a la via pública, orinar al carrer i venda ambulant sense autorització.

Finalment, els mesos de juliol i agost, els Mossos de la Selva Litoral tenen un reforç afegit de 19 agents. A Blanes també hi haurà el suport d'agents de la Zona Metropolitana Nord, l'ARRO (Àrees Regionals de Recursos Operatius), equips d'ordre públic de la BRIMO (Brigada Mòbil) i un grup de paisà dedicat a detectar els furts preferentment a la zona d'oci nocturn.