La Policia Local de Tossa de Mar va detenir el passat 12 de juliol un home per un delicte d'amenaces. Els fets van en una discoteca del centre del poble. L'home va barallar-se amb un altre client dins de l'establiment i, per això, se'l va fer fora. Un cop a l'exterior de la discoteca, va seguir increpant més gent i es va enfrontar a una altra persona que intentava calmar-lo. L'home va arribar a treure una pistola -una 9 mil·límetres parabellum- i va amenaçar aquest client. No només va exhibir l'arma sinó que, segons van relatar alguns testimonis a la policia, va arribar a muntar-la per tenir-la a punt per disparar. Després d'això, l'home va fugir però la policia local el va localitzar i detenir.

Els fets van passar pels volts de les quatre de la matinada del passat 12 de juliol a una discoteca del centre d'aquesta localitat del litoral selvatà. Segons informava ahir l'Ajuntament, el detingut va protagonitzar una baralla dins l'establiment.Els serveis de seguretat del local el van fer fora però l'home no va desistir. A l'exterior de la discoteca, va seguir increpant clients i es va enfrontar contra una altra persona que intentava calmar-lo.

L'arrestat va arribar a exhibir una arma de foc -concretament una pistola 9 mm parabellum- i va amenaçar aquest client que intentava calmar-lo. Davant d'aquesta situació, diverses persones van trucar a la policia local per demanar que intercedís. Segons van relatar els testimonis, el detingut no només va exhibir l'arma i va amenaçar aquesta persona sinó que va arribar a muntar-la, és a dir, a carregar la bala per tenir-la a punt per disparar.

Quan la policia de Tossa va arribar, l'home havia fugit. No obstant això, van fer una recerca per la zona i el van localitzar. El detingut és D. R. A., un home de 40 anys i nacionalitat espanyola. Segons la policia local, no té antecedents i tenia llicència d'armes. Posteriorment, els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec del detingut.