Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d´Esquadra de l´Àrea Regional de Trànsit de Girona van imputar penalment el dia 6 d´agost un conductor, de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veí d´Hostalric (La Selva), com a presumpte autor d´un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l´alcohol, un altre delicte per conduir amb prohibició judicial i un tercer delicte de robatori i furt d´us de vehicle a motor.

Cap a tres quarts de vuit del matí del dia 6 d´agost es va produir un accident de trànsit, en el qual una motocicleta va sortir de la via i va xocar contra un arbre, al carrer Pinatell de la població de Riells i Viabrea (La Selva).

Després de comprovar l´estat de salut del conductor, que tenia ferides a les cames, els agents van veure que l´home presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques.

En fer-li la prova d´alcoholèmia, va donar un resultat positiu de 0.37 mg d´alcohol per litre d´aire expirat, quan en aquest cas el màxim permès era de 0.25 mg/l.

Després de comprovar la documentació de vehicle i conductor, els agents van constatar que l´home tenia el permís suspès judicialment. Pel que fa a la motocicleta, constava com a sostreta el passat dia 9 de maig a Sils (La Selva).

El conductor va ser traslladat a l´hospital i els mossos van instruir diligències penals contra ell per conduir sota els efectes de l´alcohol, amb el permís retirat, i per la seva presumpta relació amb el robatori de la motocicleta.

Un cop rebi l´alta hospitalària, haurà de comparèixer per declarar sobre els fets al jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.