Un dels dos menors ferits en un accident que va tenir lloc dimecres a la carretera C-63 al seu pas pel terme municipal de Vidreres va morir a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va ser evacuat en helicòpter per la gravetat de les lesions que patia. El jove tenia 15 anys, residia a Santa Coloma de Farners i cursava ESO a l'escola de la Salle del municipi. L'altre menor que l'acompanyava també és veí d'aquesta localitat selvatana i, després de passar pel quiròfan, ahir estava a planta i estava estable, segons van informar fonts del centre hospitalari gironí.

L'accident va produir-se dimecres al voltant de la una i vint minuts del migdia, quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'alerta d'una topada entre una camioneta i un ciclomotor. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, el sinistre va tenir lloc al quilòmetre número cinc de la carretera C-63 al seu pas per Vidreres.

El Servei Català de Trànsit va comunicar ahir que se seguia investigant les causes per les quals la moto i el camió van col·lidir, a conseqüència de la qual cosa els dos menors que viatjaven en el ciclomotor van resultar ferits de gravetat. Segons van informar els bombers dimecres, un dels menors presentava un estat molt greu, per la qual cosa va ser evacuat en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona. L'altre jove també tenia un estat greu, si bé menor al del seu company. També va ser traslladat al Trueta en ambulància. Els dos joves són de Santa Coloma de Farners.

Malgrat l'ingrés al centre hospitalari, el jove de 15 anys no va poder superar la gravetat de les ferides i va morir. El seu company estava ahir estable després de ser operat i estava en planta.

L'accident va mobilitzar un vehicle dels bombers i l'helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques. També hi van anar sis dotacions dels Mossos d'Esquadra. L'accident va provocar restriccions viàries fins a les quatre de la tarda.