08 de setembre de 2015
08.09.2015

JORNADA | CIBERSEGURETAT: PIMES EN RISC


Blanes posa en marxa el mercat d'objectes de segona mà

08.09.2015 | 00:00

Aquest passat diumenge es va posar en marxa al barri de La Plantera de Blanes un mercat d'objectes de segona mà anomenat «La Ganga». La valoració d'aquesta primera experiència organitzada per l'Associació de Veïns de La Plantera amb el suport de l'Ajuntamen ha estat positiva, segons va informar ahir el consistori.
Així, el bon resultat de la prova pilot ha fet decidir l'entitat veïnal, de comú acord amb l'Ajuntament, a que s'allargui fins acabar l'any. D'aquesta manera, la idea és que el mercat es torni a fer els propers mesos d'octubre, novembre i desembre i, de cara al 2016, valorar si ja s'institueix de manera permanent. Segons la presidenta de l'Associació de Veïns de La Plantera, Antònia Coll, «crec que ha estat un bon inici del mercat d'objectes de segona mà i que, conforme la gent se'n vagi assabentant que el fem el primer diumenge de cada mes, cada vegada hi haurà més visitants», va explicar. «Estem molt il·lusionats amb aquesta nova experiència, que esperem que es consolidi tant bé com el mercat que fem cada dissabte», va acabar.
«La Ganga» s'instal·larà el primer diumenge de cada mes al Passeig de Catalunya on s'ubica els dissabtes el Mercat Ambulant.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit