Uns 5.400 alumnes començaran la setmana que ve el nou curs escolar 2015-2016 en els diferents centres públics i concertats de Blanes. La major part ho farà a educació infantil i primària, on hi ha 3.668 matriculats. D'altra banda, 1.712 alumnes estan matriculats en educació secundària a través dels tres instituts públics, així com en els dos col·legis concertats d'ensenyament secundari.

El nombre total d'alumnes matriculats és força similar al que es registrava l'any passat per aquestes mateixes dates, quan la xifra pujava a més de 5.450 nois i noies sumant els dos nivells d'educació. Segons va informar el consistori, una altra dada destacada és que, veient els censos del curs que està a punt de començar, hi ha una lleu davallada de prop d'un centenar d'alumnes ean educació infantil i primària. Per contra, en els estudis de secundària hi ha un increment d'un centenar d'alumnes més.

Els tres centres de Blanes tenen capacitat i, per tant, no caldrà allotjar l'augment de l'alumnat en mòduls prefabricats. Pel que fa als cicles d'estudis, al nou curs escolar 2015-2016 hi haurà dues novetats a l'Institut Serrallarga, per un costat, el doble grau de Màrketing Comercial, Turístic i Cultural i, per l'altre, Química Industrial.

La gran novetat d'aquest curs serà la posada en marxa del nou edifici de l'Escola Sa Forcanera que, durant els seus primers 10 anys d'història, ha hagut d'estar allotjada en mòduls prefabricats.