28 de novembre de 2015
28.11.2015

Inicien les obres de neteja a la riera de la Pedrera de Blanes

L'actuació està valorada en 12.000 € i l'Ajuntament es fa càrrec del tram on no ha volgut actuar l'ACA

30.11.2015 | 07:13
Els treballs de neteja de la riera en el tram on s´ha començat a actuar.

Amb un mes de retard, aquesta setmana han començat les esperades obres de neteja de la riera del barri de la Carretera de Lloret-La Pedrera. Els veïns reclamaven feia temps aquesta actuació en una riera que recorre el veïnat des de Mas Cateura fins la plaça 11 de Setembre, a Mas Enlaire, just on comença la part coberta que es va començar a construir fa 12 anys.
Amb una llargària de prop d'1 quilòmetre, les obres d'actuació que s'hi estan fent incidiran en la seva totalitat després que l'Ajuntament assumirà el tram que l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) no durà a terme. En concret, l'actuació suposarà un cost de 12.000 euros, dels quals 8.000 els finança l'ACA i els altres 2.000, el 20% de la neteja que l'ACA no volia assumir, els pagarà l'Ajuntament.
Les obres també inclouen que es netegi la brutícia, escombraries escampades i altres tipus de residus que, especialment durant l'estiu, causen males olors i molèsties als veïns de la zona. S'estan arrencant les arrels de males herbes i canyes que creixen de manera descontrolada, i està previst substituir-ho per una nova vegetació autòctona per evitar així el nou creixement a l'interior de la llera. En acabar, l'objectiu és que la riera tingui totes les garanties sanitàries i de salubritat que pertoca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook