Una dona de 54 va morir ahir i un home va quedar ferit greu la matinada de dimarts en un incendi en una casa a Tordera, segons van informar els Bombers de la Generalitat. L'incendi es va produir al voltant de les cinc de la matinada en una casa situada al carrer Arenys de Mar, a la urbanització Agora Park. L'incendi va cremar un sofà i el fum va afectar tot l'habitatge. El foc ja estava apagat quan els bombers van arribar al lloc i va realitzar tasques d'inspecció i de ventilació. El ferit va patir cremades greus de segon grau, a la cara i a les mans i va estar evacuat en l'ambulància del SEM a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i 7 patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra, a més d'efectius de la Policia Local.

Tot apunta que l'origen de l'incendi va ser una estufa engegada que estava molt a prop del sofà, segons va assenyalar l'alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

En aquell moment, l'home ferit, de 45 anys, hauria apagat el foc en adonar-se de l'incendi i després hauria vist que la dona era morta. Ell mateix va ser qui va alertar i trucar al servei d'Emergències.

L'alcalde va explicar que es tracta d'una mort accidental i que "és evident" que es va produir per inhalació de fum. Tot i així, va assenyalar que ara els Mossos d'Esquadra hauran d'investigar els fets per esclarir dubtes. L'home i la dona convivien a la casa d'Àgora Park des de fa anys, tot i que no són nascuts a Tordera.