La plataforma Aturem la C-32 està sorpresa amb la petició dels ajuntaments de Lloret, Tossa, Blanes i Tordera perquè el Govern inclogui a la prolongació de la C-32 una ronda de circumval·lació fins a Cala Canyelles. Alguns membres van assistir a l'acte públic com a ciutadans pensant que es parlaria del procés participatiu que s'està preparant perquè els ciutadans votin el projecte sobre la C-32.

El que es van trobar, però, és l'anunci d'un projecte que, segons el seu portaveu, Jordi Gaitan, és "inassumible" pel cost que suposarà (uns 100 milions) que se sumen als 71 milions que valdrà el nou ramal. Amb tot, van celebrar que Blanes i Tossa mantinguin les consultes però van insistir que la millor opció pel territori és desdoblar les vies existents i no allargar l'autopista.

La plataforma va considerar que la proposta dels ajuntaments és "innocent" i sobretot "inassumible" pel cost econòmic. A més, segons Gaitan, a nivell mediambiental la proposta "tampoc s'aguanta" i va lamentar que s'hagi "fet un pas enrere". I és que fins ara estaven satisfets perquè semblava que Blanes i Lloret havien entès la importància de ser "neutrals" i fomentar un procés participatiu.

Referent al fet que es mantinguin les consultes populars, Gaitan va afirmar que és molt positiu per conèixer l'opinió de tothom però van recordar que l'escenari que plantegen els ajuntaments no contempla el que ells defensen: desdoblar les vies existents. També van reclamar que la consulta es faci durant la primera quinzena de gener, després que l'Ajuntament de Lloret ja hagi descartat per falta de temps fer-ho el 20 de desembre, tal com reclamava la plataforma.