Més de 400 persones van participar dimarts en la Festa del Dia de l'Infant de Blanes durant la qual es van recollir més de 150 joguines noves i uns 200 euros per a la campanya de recollida que realitza cada nadal Creu Roja. Organitzada per Joventut de l'Assemblea Blanes-Lloret-Tossa, enguany la festa, es va haver d'ubicar a la plaça dels Països Catalans en lloc de fer-ho a la plaça dels Dies Feiners a causa dels actes de campanya del 20D.

Al llarg de la jornada es va dur a terme una sessió de Contacontes a càrrec de Mercè Domènech, una xocolatada popular, una exhibició de ball amb els membres de l'Associació Country Blanes o l'actuació musical del duet format per Shanilee i Raquel, entre altres activitats. També es va muntar un parc inflable, un futbolí o un photocall d'Instagram i es van organitzar diversos tallers de pintura, manualitats o maquillatge.

El pròxim acte de la campanya "Hi ha moltes joguines, tria la teva forma d'ajudar, posa en marxa la teva solidaritat" serà demà a dos de deu de la nit al Teatre de Blanes on s'hi farà una Nit de Monòlegs.