El grup municipal d'ICV-EUiA de Lloret de Mar, a l'oposició a l'Ajuntament, ha retret a l'equip de govern (CiU i ERC) l'actuació en l'acomiadament d'una auxiliar administrativa de l'àrea de Benestar i Família perquè l'alcalde Jaume Dulsat reconeix que és improcedent. El grup ecosocialista crítica que per a l'equip de govern «la gestió pública és un simple formalisme empresarial, sense garantir el dret dels treballadors».

ICV-EUiA explica que l'Ajuntament va contractar la ja extreballadora a través d'un procés d'urgència en què va quedar en primer lloc dels aspirants. Set mesos després l'Ajuntament va acordar el seu acomiadament per un informe desfavorable de la cap de Benestar i Família. Des de la formació política d'esquerres han explicat que l'informe afirma que l'extreballadora no responia a les necessitats de la tasca a fer, malgrat que al seu expedient no hi consti cap advertència ni cap falta en aquests set mesos.

En aquest punt, ICV-EUiA recorda que els procediments de selecció i sanció de personal de l'Ajuntament estan reglats i que «els diners que mou l'Ajuntament són de tots», de manera que «la indemnització -per acomiadament improcedent- es paga amb els diners de tots».

Finalment, la formació política, que concreta que la que va quedar segona en les proves ja ocupa el lloc, considera que ni l'alcalde ni les regidores de Benestar i Família i de Recursos Humans «han demostrat tenir dots de decisió».