12 de desembre de 2015
12.12.2015

Localitzen a Blanes un veler que havia estat robat a Itàlia

L'embarcació es trobava en mal estat, bruta i comptava amb un permís nàutic a nom d'una persona italiana

12.12.2015 | 16:09

Els Mossos d'Esquadra amb l'ajuda de la Policia Local de Blanes (Selva) han recuperat un veler de 12 metres d'eslora que constava com a sostret des del 25 de novembre de la localitat d'Imperia, una població italiana molt propera a la frontera francesa. Els fets es remunten al passat 2 de desembre quan la policia local va localitzar el veler fondejant a 200 metres de la platja de S'Abanell.

L'embarcació es trobava en mal estat, bruta i comptava amb un permís nàutic a nom d'una persona de nacionalitat italiana. Els Mossos van descobrir que es tractava d'una embarcació que algú havia robat el 25 de novembre i, per això, han obert una investigació per esbrinar la ruta que va fer el veler i poder enxampar els lladres. Els fets es remunten al passat 2 de desembre quan la Policia Local de Blanes va localitzar a la zona marítima de la platja de S'Abanell de Blanes, a 200 metres de la costa, un veler fondejant sense ningú al seu interior.

Els policies van comprovar que l'embarcació es trobava bruta i en mal estat. A més, al seu interior, van localitzar un permís nàutic a nom d'una persona de nacionalitat italiana. La policia local va traspassar el cas als Mossos d'Esquadra que van obrir una investigació que va permetre descobrir que el veler, amb el nom de 'Panajuana', constava com a sostret des del 25 de novembre. Segons sembla, uns lladres se'l van emportar quan es trobava fondejant a Imperia, un municipi italià proper a la frontera francesa. La unitat aquàtica dels Mossos va remolcar l'embarcació fins al port de Blanes on es troba actualment.

La investigació continua oberta i els agents de la unitat aquàtica dels mossos estan esbrinant la ruta que va fer el veler des d'Imperia fins a Blanes per així poder enxampar els autors del robatori. A més, els policies ja han contactat amb el legítim propietari de l'embarcació i estan fent gestions entre els diversos cossos europeus per poder-li retornar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook