Quatre individus ferits, dos d'ells de caràcter greu, en un xoc frontal a la Nacional II al seu pas per Vidreres. Dos helicòpters del SEM van traslladar els dos ferits de més gravetat -dos nois de 20 i 29 anys- cap a l'hospital Trueta i els dos ferits lleus -dos joves de 18 i 23 anys- van ser evacuats en dues ambulàncies fins a l'hospital comarcal de Blanes.

Els fets es van produir quan passaven pocs minuts d'un quart de tres de la tarda a l'alçada del quilòmetre 691, a prop de l'encreuament que porta fins a la urbanització de Montbarbat de Maçanet de la Selva, però que es troba en terme municipal de Vidreres.

Per causes que es desconeixen dos cotxes van topar frontalment i els dos conductors van quedar atrapats a dins dels vehicles i els Bombers van haver de fer tasques d'excarcerament per treure'ls de dins. En canvi, els dos acompa?nyants van poder-ne sortir ferits de caràcter lleu, segons fonts del SEM. A causa de l'accident, es va tallar la N-II?al seu pas per Vidreres i els vehicles van ser desviats pel mig de Montbarbat. La restricció de circular per la via va durar fins cap a un quart de cinc de la tarda i al voltant de dos quarts de cinc, la carretera N-II ja estava oberta.