Nou accident mortal de trànsit a la província de Girona. Un home de 83 anys va perdre la vida ahir al matí després de xocar frontalment amb el seu cotxe contra un altre vehicle en una de les entrades del nucli urbà d'Hostalric. L'ocupant de l'altre vehicle afectat, un home de 55 anys, va resultar ferit lleu com a conseqüència del sinistre viari en el qual es va veure implicat.

L'accident va produir-se ahir al voltant de tres quarts de deu del matí a l'avinguda Coronel Estrada -al quilòmetre 69 de la C-35- en direcció cap a Sant Feliu de Buixalleu. Ràpidament es van desplaçar al lloc diverses unitats de la Policia Local, diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers i el SEM amb dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat.

Malgrat que els serveis mèdics van intentar remuntar l'home de 83 anys que estava inconscient quan hi van arribar, no va ser possible reanimar-lo.

La víctima es deia Enric Oliver, un veí de Sant Feliu de Buixalleu de 83 anys. Era conegut al municipi de la Selva interior i vivia en una casa propera a la zona de Gaserans.

Pel que fa a les causes de l'accident de trànsit, la Policia Local d'Hostalric va passar les diligències del cas als Mossos d'Esquadra.

La principal hipòtesi de la causa de l'accident és que l'home hauria perdut el control del vehicle i hauria envestit l'altre cotxe. S'apunta que la víctima abans de produir-se l'accident va patir una aturada cardíaca fruit d'algun tipus de dolència, que el forense haurà de certificar.

Dues morts en una setmana

Aquest és el segon accident de trànsit mortal a les comarques de Girona d'aquesta setmana. L'últim va tenir lloc dimecres a Olot quan un veí de la ciutat, Robin Enrique R.L de 47 anys va morir en ser atropellat de nit al centre d'Olot. Es dirigia cap a l'estació d'autobusos de la població corrent quan en travessar el carrer un cotxe el va envestir i els efectius mèdics no van poder salvar-lo.

Amb el sinistre viari d'ahir que es va produir a l'entrada d'Hostalric ja són sis les víctimes d'accidents de trànsit mortals que hi ha hagut a la província de Girona des de principis d'aquest any.