El grup municipal de CiU a Sils va denunciar ahir, a través d'un comunicat, la "mala praxis habitual i la manca d'atenció respecte als ciutadans" de l'equip de govern (IdS) en el cas del polèmic supermercat Consum, per la qual cosa demanaran "responsabilitats polítiques i tècniques". Segons va ratificar la sentència emesa pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), aquest establiment, ubicat al carrer Bastiments, haurà de ser enderrocat. "És imprescindible demanar responsabilitats polítiques pels fets ocorreguts i, si s'acaben constatant les infraccions legals que recull la sentència, demanarem també responsabilitats dels tècnics que presumptament haguessin pogut negligir", asseguren els convergents. A més, assenyalen que "cal denunciar aquest estil de conveniència -del govern local- pel qual, quan interessa s'han aprovat acords de Ple havent-hi dictàmens jurídics que, analitzant la legalitat de la decisió, informaven en contra".

De moment, l'oposició sol·licitarà avui a l'Ajuntament de Sils tota la documentació referent al supermercat Consum -acords de ple, l'Estudi Detall o la documentació del Recurs Contenciós, entre altres- i un cop analitzada, "actuarem en conseqüència i contundència", precisa el grup municipal, qui denuncia també la "prepotència i desconsideració" d'IdS per no haver-los notificat la resolució del TSJC.

En aquest sentit, CiU també va voler donar el seu suport "total i inequívoc" als veïns silencs dels quals reconeixen la seva "perseverança i constància". "El temps ho posa tot sempre a lloc", puntualitza CiU.