Un parapentista va resultar ferit greu ahir a la tarda quan realitzava les maniobres d'aterratge per causes que es desconeixen.

L'home, veí de Sant Pol de Mar de 51 anys, va patir diverses contusions lumbars i una possible fractura de braç.

Els Bombers es van desplaçar al voltant de dos quarts de tres de la tarda al lloc amb dues dotacions terrestres i finalment no van haver d'activar els especialistes dels Grae, ja que el rescat es va poder fer de forma més senzilla per ser una zona de fàcil accés.

Un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) el va evacuar en estat greu a l'hospital Trueta de Girona. A més, també s'hi va desplaçar una ambulància.

Un company de l'esportista accidentat és qui va alertar el telèfon d'emergències 112 de l'accident al voltant de dos quarts de tres de la tarda que havia caigut en una àrea propera a la zona d'aterratge.

L'home va caure mentre aterrava a la zona de l'ermita de Santa Brígida d'Amer, una àrea molt freqüentada per parapentistes, ja que en aquest punt de la Selva interior hi ha bones condicions per practicar aquest esport de risc.

No és la primera vegada que s'hi ha de lamentar un accident, al maig passat un home que estava fent parapent es va estavellar contra l'antena de l'ermita de Santa Brígida i va caure al damunt de l'edificació religiosa. L'accidentat era un ciutadà belga de 57 anys i va quedar ferit de gravetat i un helicòpter també el va evacuar en estat greu a l'hospital Josep Trueta.