10 de febrer de 2016
10.02.2016

Les carrosses de Tossa s'enduen els premis de la Rua de Lloret

11.02.2016 | 07:06

Les carrosses de Carnaval de les colles Els Guapus, els Canya i Conya i els Tik Tak de Tossa de Mar van obtenir els tres premis en aquesta categoria a la Rua de Lloret de Mar que es va celebrar dissabte a la tarda -ja que diumenge es va haver de suspendre a causa del mal temps- i en la qual hi van participar més de 1.700 persones repartides entre 22 colles. En comparses, els guanyadors van ser els lloretencs Welcome & Friend; els segons, les Drac's de Tossa; i els tercers, La Mainada de Lloret.
En les categories pròpies de Lloret, la millor carrossa va ser la de Força AME, i la finalista, Així Som, que tornarà a ser colla Carnestoltes del pròxim any. La resta de premiats de la rua van ser Els Guapus, per la millor composició de carrossa, i els Xauxa i Disbauxa, amb el premi a la gresca.
Alguns dels altres premiats van ser el Rei del Mar, que va obtenir el primer premi en el concurs de disfresses al carrer en adults, i en l'infantil, el guanyador va ser Amb un bon globus. Pel que fa al concurs al lloc de treball, el guardò principal va ser per a la Casa de Cúllar.
Els premis van ser lliurats diumenge a l'auditori del Gran Casino Costa Brava. Els actes de Carnaval es tancaran avui amb l'enterrament de la sardina a les vuit del vespre a la plaça de la Vila.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook