Ensurt a l'àrea de descans de l'autopista AP-7 a Vilobí d'Onyar ahir primera hora del matí. Un incendi va començar a cremar un camió de transport de cotxes, que va quedar totalment inutilitzable per la voracitat de les flames.

Bombers s'hi va desplaçar ràpidament a un quart de vuit amb sis dotacions terrestres. Van estar treballant-hi durant una bona estona i van donar-lo per extingit al voltant de tres quarts de vuit del matí.

Tot i la rapidesa amb la qual van treballar els Bombers per aturar el foc, les flames van afectar tot el camió i vuit dels nou vehicles que transportava van quedar cremats.

Malgrat l'espectacularitat del succés, no es van haver de lamentar ferits.

Una roda, l'origen del foc

Els efectius d'extinció d'incendis investiguen les causes i una de les principals hipòtesis és que el foc s'originés en una roda per culpa d'un problema que hi hauria al sistema de frens.

A partir d'aquí les flames es van anar expandint per la resta del vehicle i posteriorment a la càrrega que transportava, tot això de forma molt ràpida.

El camió sinistrat estava aturat a l'àrea de descans de Vilobí d'Onyar de l'autopista, que està situada a l'alçada del quilòmetre sis en direcció cap a Barcelona.

Molts conductors que van passar per l'autopista a primera hora del matí d'ahir a l'alçada de Vilobí en direcció cap a Barcelona es van trobar i van veure el vehicle de transport de cotxes, alguns d'ells de la marca Peugeot, en flames i, posteriorment, van veure com vuit quedaven del tot socarrimats i, per tant, la majoria inutilitzables.

A banda de les sis dotacions dels Bombers que van actuar per sufocar les flames del camió, en el lloc de l'incendi també s'hi va desplaçar també el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Malgrat l'ensurt, el conductor del vehicle no va resultar ferit a causa del succés.