El jutge de guàrdia de Blanes ha enviat a presó el ciutadà francès que es va entregar a la Policia Local de Blanes per estar implicat en el un cultiu de marihuana de gairebé 1.000 plantes.

L'home -J.C.C., veí de Blanes, de 69 anys i nacionalitat francesa- és el propietari de la casa on hi havia la droga i el jutge, després de prendre-li declaració, va decidir el seu ingrés a presó provisional. Cal recordar que la policia va emetre una ordre de recerca després de confirmar que també era responsable de la plantació, i el dilluns es va entregar a la comissaria. Pel que fa al detingut durant l'operació policial de dissabte passat, A.P.G., de 67 anys i veí de Barcelona, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

L'operatiu policial es va portar a terme dissabte i va permetre comprovar que hi ha havia un gran cultiu de marihuana situat en un garatge de la planta baixa d'una casa de Blanes. Es calcula que el valor anual al mercat negre podria ser de més de 4,2 milions d'euros si es té en compte que en un any fessin tres cultius. Es dóna el cas que ambdós detinguts tenen múltiples antecedents policials.